Background adbanner
calendar

Ponedeljak 30. Feburar, 2023

PEVAČ SE OŽENIO PO DRUGI PUT! Dok je bivša žena prolazila kroz PAKAO!

Objavio: RHT
24/01/2023 11:15 PM

Pevač Daniel Kajmakoski je pre tri godine razveo se od makedonske manekenke Kristine Dimitrijevske s kojom ima sina.

Foto: Printscreen Instagram

Razvod joj je veoma teško pao, a ona se nakon kraha ljubavi borila sa depresijom i o tome javno govorila. Kristina je ispričala da je u tom periodu zatvorila se u sebe i nije želela da komunicira sa bilo kim.

Međutim, kako je posao kojim se bavila zahtevao da nastavi sa vežbanjem, svakog dana je odlazila u teretanu, što joj je pomoglo da prebrodi bol.

Daniel Kajmakoski, nekadašnji učesnik X Factora, zbog porodice se povukao iz medija kada je bio na vrhuncu karijere.

U februaru 2017. godine je dobio sina Davida sa trinaest godina mlađom lepoticom, ali brak nije potrajao, pa su se razišli. Sada je ponovo stao pred matičara i slike sa novom suprugom objavio na društvenim mrežama. On je poručio drugoj izabranici “Volim te, ne samo zbog onoga što jesi, već i zbog onog što sam ja kada sam sa tobom”.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner