Background adbanner
calendar

Petak 27. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“SARAĐIVALI SU” SKANDAL! Otkriveno da je Britni Spirs povezana sa uhapšenim Didijem! OVO JE FINANSIJSKI HOROSKOP ZA OKTOBAR! Škorpije će doživeti šok vesti, Device očekuju veliki troškovi SMRŠALA 65 KILOGRAMA I PODELILA SVE JAVNO! Bivša učesnica rijalitija imala 3 operacije, evo šta joj se desilo PAF DEDI ŽELI DA SVEDOČI NA SOPSTVENOM SUĐENJU?! Doneo šokantnu odluku nakon što je optužen za niz stravičnih zločina! SENIDAH REKLA, PA POREKLA! ISPLIVAO DOKAZ! Snimak gde pevačica peva na svadbi usijao društvene mreže! Evo kako uveseljava narodnu masu! (VIDEO) “SPOJILI SMO NESPOJIVO” Vučić o ogromnom uspehu Srbije u sedištu UN VIDEO KOJI JE RASPLAKAO REGION! Mladić prodavao limunadu u Knezu da bi zaradio za patike, a onda mu je prišao poznati Amerikanac! AVION SE SRUŠIO U JEZERO! Neviđena drama, ljudi zarobljeni pod vodom “IZOLACIJA JE MESTO GDE TE ODVEDU DA SE SMIRIŠ!” Izabela Alijoski otkrila kako izgleda OZLOGLAŠENA “IZOLACIJA” u rijalitiju “Produkcija ne može da te smiri i…” JOŠ JEDNA MISTERIOZNA PORUKA OSVANULA NA PROFILU ACE LUKASA! Pevač zbunio sve, pratioci u čudu! (VIDEO) “JELENA I UROŠ RAJAČIĆ SE NISU VIDELI NAKON RIJALITIJA! JA SAM SVEDOK! ON LAŽE!” Izabela Alijoski otkrila DETALJE SRBI SUTRA SLAVE VELIKOG MUČENIKA NIKITU! Ovaj posao morate već sutra da počnete, krajnje je vreme “BLOKIRALA SAM GA SVUDA, a sada je UŠAO U RIJALITI!” Izabela Alijoski o raskidu sa Kadrom “Dobila sam poziv” (PREMIJERA) FANOVI FILMOVA “HARI POTER” OPLAKUJU ČUVENU PROFESORKU MEKGONAGAL! Ova uloga je obeležila život Megi Smit! (FOTO) “ZABRANJENO TI JE DA SPOMINJEŠ MOJE IME” Bivša žena Dade Polumente ključa od besa, obratila mu se šok porukom: “PAZI SE” “MUŠKARAC KOJI ZARAĐUJE VIŠE BI TREBALO DA OBEZBEDI SVE DEVOJCI” Anja Bla progovorila o muško – ženskim odnosima i iznela svoj stav

OVO PRIZNANJE NIJE SAMO SIMBOLIČNO: Predsednik Srbije odlikovao stalnog predstavnika UAE pri UN (FOTO)

Objavio: RHT
27/09/2024 5:05 PM

OVO PRIZNANJE NIJE SAMO SIMBOLIČNO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dodelio je danas u Njujorku Orden srpske zastave drugog stepena. Muhamedu Isi Abušahabu, izvanrednom i opunomoćenom ambasadoru, stalnom predstavniku Ujedinjenih Arapskih Emirata pri Ujedinjenim nacijama.

Foto: Printscreen Instagram buducnostsrbijeav

Tim povodom, predsednik se oglasio na svom zvaničnom instagram profilu:

– U svetu diplomatije, iskreni i čvrsti prijateljski odnosi između zemalja su retki, iako često igraju ključnu ulogu u ostvarivanju zajedničkih ciljeva i uzajamnog napretka. Naša mala zemlja ponosna je na ovakvo prijateljstvo koje je tokom godina iskovala sa. UAE, uz posebnu zahvalnost na ličnom doprinosu šeika Mohameda bin. Zajeda čiji lični pečat razvoju naših sveukupnih odnosa predstavlja paradigmu i putokaz njihovog daljeg rasta i jačanja.

Zato danas imam veliku čast i privilegiju da odlikujem ambasadora UAE pri. UN za izuzetne zasluge u učvršćivanju partnerstva između naših naroda. Ovo priznanje nije samo simbolično, već odražava značaj koji Srbija pridaje dubokim i trajnim vezama sa. UAE, čijem negovanju ostaje iskreno posvećena.

Ambasador UAE pri UN je, kroz svoju posvećenost i rad, značajno doprineo izgradnji novih mostova između naših kultura i naroda, što je od suštinske važnosti i za uticaj i pozicioniranje srpske diplomatije u regionu i na globalnoj sceni. Ovo odlikovanje je istovremeno i priznanje za uspehe koje je postigao, ali i podsticaj za još bliskije kontakte i zajedničke diplomatske inicijative u budućnosti.

Ujedinjeni Arapski Emirati su uvek bili tu za Srbiju, čak i u najtežim trenucima. Tokom mnogih globalnih kriza i izazova, od pandemije KOVID 19 do danas,. UAE su pokazivale nesebičnu solidarnost sa našim zemljom, a. Srbija pamti svaki gest, svaku akciju i svaku reč podrške koju su nam. UAE pružile kada je to bilo potrebno.

Srbija i UAE dele mnoge zajedničke vrednosti, a naši ekonomski, kulturni i politički odnosi su doživeli ogroman uspon kroz različite projekte koji su uspešno realizovani u proteklim godinama. Saradnja u oblastima kao što su investicije, savremene tehnologije, trgovina, obrazovanje i turizam, predstavlja temelj na kojem ćemo nastaviti da gradimo zajedničku budućnost, dajući podsticaj jedni drugima u ostvarivanju smelih vizija obe zemlje – poručio je Vučić.

Ukazom predsednika Vučića, stalni predstavnik UAE pri UN, odlikovan je za naročite zasluge u razvijanju međunarodnih odnosa i učvršćivanju miroljubive saradnje i prijateljskih odnosa između Republike Srbije i Ujedinjenih Arapskih Emirata.

hypetv

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner