Background adbanner
calendar

Ponedeljak 30. Feburar, 2023

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Milica Todorović šokirala odgovorom!

Objavio: RHT
20/01/2023 9:30 AM

Bila je sa njegovim kolegom, a tvrdi da je on njen tip

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Milica Todorović, koja je trenutno sama, otkrila je ko je po njenom mišljenju najbolji frajer na našoj javnoj sceni. U emisiji “Amidži šou”, voditelj joj je postavio pitanje poznatim frajerima, na šta je ona odgovorila:

“Teško je ovo pitanje… Skoro sam rekla da postoji jedan čovek, ne znam ga lično, videla sam ga na Instagramu, zove se Dušan Šušnjar, a drugi može da bude Miloš Timotijević.”

Podsetimo, Milica Todorović je bila u vezi sa glumcem Petrom Strugarom, ali njihova romansa nije dugo potrajala. Nakon raskida, glumac je dobio dete sa novom izabranicom. Pevačica je ovim odgovorom pokazala da je Timotijević bolji frajer od njenog bivšeg partnera.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner