Background adbanner
calendar

Četvrtak 9. Feburar, 2023

Ovi znakovi su miljenici zvezda: Početkom 2023. godine ostvariće im se dugo očekivane želje

Objavio: RHT
26/11/2022 6:00 PM
Foto: Sarayut Thaneerat / Alamy / Alamy / Profimedia

Ovan

Od početka 2023. do kraja aprila, Ovnovi će imati sreće u poslovima vezanim za nekretnine i putovanja. Neki će pripadnici ovog znaka kupiti nekretninu ili renovirati dom, dok će neki otići u inostranstvo i tamo pronaći svoje mesto pod suncem. Od aprila vas očekuje sreća u porodičnim odnosima. Usamljeni Ovan može da upozna srodnu dušu, dok će oni koji su u vezi imati harmoničan odnos.

Vodolija

Početkom godine mogli biste čvrsto da odlučite da promenite posao. Ova odluka u budućnosti će dati divne rezultate. Jupiter donosi zadovoljstvo. Od početka maja do kraja godine dobijaćete nagrade za svoj rad, sklapate nova prijateljstva i korisne kontakte koji će vam dodatno pomoći u karijeri.

Devica

Početkom godine Device čeka sreća u ljubavnim vezama. Brakovi i veze mogu postati jači i stabilniji, a samci će imati mnogo prilika da pronađu svoju srodnu dušu. Moguće je da ćete primetiti da se među prijateljima krije prava ljubav. Godina je povoljna za učenja novih veština i profesionalan razvoj.

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner