Background adbanner
calendar

Petak 19. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
NEMA NIŠTA OD POMIRENJA! MC Stojan i Zorana ekskluzivno za HYPE progovorili: “Nismo zajedno” PROBAJTE OBAVEZNO DOMAĆI SOK OD NANE! Osvežava, pojačava imunitet, smiruje glavobolju, a lako se pravi VUČIĆ I ŠOLC SE OBRAĆAJU U PALATI SRBIJA Samit o kritičnim sirovinama u Beogradu (VIDEO) USKORO! Kreću pregovori o minimalcu! A evo kada bi trebalo da se zna iznos nove minimalne cene rada POTEZ DONALDA TRAMPA RASPLAKAO AMERIKU! Ovo niko nije očekivao od njega! (FOTO) PREDSEDNIK DOČEKAO ŠOLCA U PALATI SRBIJA: Počeo Samit o kritičnim sirovinama u Beogradu, učestvuju Vučić, Šolc i Šefčovič DANAS SLAVIMO SVETOG SISOJA VELIKOG! On je zaštitnik dece, zato ako danas padne kiša klinci obavezno treba da urade jednu stvar SPREMITE SE! Objavljene su nominacije za “Emi nagrade”: Serija “Šogun” apsolutni rekorder SPREMITE SE! Stiže zahlađenje, a u ove delove Srbije i OZBILJNO nevreme! “ŠA JE NASEO!” Mia Borisavljević EKSKLUZIVNO ZA HYPE! ISPROZIVALA SARADNIKA ZBOG “UNIŠTENE KARIJERE” – on joj odbrusio, ona ŠOKIRALA DIVNE VESTI IZ DOMA ANE SEVIĆ! Svima osmeh od uveta do uveta, evo o kakvom IZNENAĐENJU je reč! OLAF ŠOLC SLETEO U BEOGRAD! Predsednik Vučić dočekao nemačkog kancelara: “Dobro došli u Beograd!” NEMA VEĆE BRUKE! ĐOKOVIĆ NIJE U TOP 10 SPORTISTA NA SVETU?! Sramna lista objavljena, evo ko je “bolji” od njega MAKRON O POSETI BEOGADU: Planiram da završim pregovore o prodaji “rafala” NADAL PRESTRAVIO NAVIJAČE! Bacio se na zemlju, a onda je OVO zatražio! (VIDEO) NAJLEPŠA SLIKA KOJU ĆETE VIDETI DANAS! Nakon što je SAHRANIO OBA RODITELJA rijaliti učesnik volju za životom našao u SVOM NASLEDNIKU

SA LICA MESTA! STIGAO U TUŽILAŠTVO! Osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić ponovo na saslušanju (FOTO/VIDEO)

Objavio: RHT
19/06/2024 11:01 AM

Osumnjičeni stigao u tužilaštvo u Zaječaru!

S. J. osumnjičen za ubistvo Danke Ilić (2) u Banjskom Polju, stigao je u Više javno tužilaštvo u Zaječaru. A razlog ponovnog saslušanja su dodatna pitanja postupajućeg tužioca zbog, kako je navedeno, nelogičnosti u njegovim izjavama.

foto: zajecaronline

S. J. je do sada tri puta davao izjave. Uhapšen je 4. aprila i tada je u policiji priznao da je vozio službeni automobil “fijat panda” i da je njime udario Danku Ilić. Njegov iskaz se tada poklopio sa svedočenjem takođe osumnjičenog D. D. koji je izjavio i to da je posle udarca udavio dete.

– J. je tužilaštvo pozvalo da ponovo bude saslušan jer u njegovim izjavama ima nekih nejasnoća. Naime, tužilac je detaljno analizirala njegove izjave i naišla na neke protivrečnosti i nejasnoće. Sada je pozvan da pred tužilaštvom to razjasni – kažu nadležni.

Više javno tužilaštvo u Zaječaru

foto: zajecaronline

Osumnjičeni stigao u tužilaštvo u Zaječaru!

Advokat Živadin Bogdanović je rekao da ne može da iznosi nikakve detalje o slučaju. Poručio je da nakon saslušanja može samo saopštiti kako će se dalje kretati tok sudjenja. Prema nezvaničnim informacijama, on će biti saslušan danas. Navodno tema saslušanja su brojne kontradiktornosti u prethodnim iskazima koje je dao nakon hapšenja, a potom na prvom saslušanju.

Inače, od 4. aprila kada je uhapšen J. se brano čutanjem i više puta je ponovio da će progovoriti pred tužilaštvom kada za to dođe vreme. 

Iako se očekivalo da će, kada je rekao da će odgovarati na pitanja tužioca, otkriti gde se nalazi telo ubijene devojčice, J. je sve iznenadio sramnom odbranom u kojoj je sve negirao tvrdeći da Danku nikada nije ni video. 

Hypetv.rs/zajecaronline/J.V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner