Background adbanner
calendar

Petak 19. April, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“POČIVAJ U MIRU” Snajka Đokovića se oprostila od preminule voditeljke, uputila potresnu poruku: “Jako me je rastužila vest” RADA RADENOVIĆ VAN SEBE ZBOG SMRTI BOJANE JANKOVIĆ: Potpuno slomljena i kroz suze izustila samo ovo OGLASILA SE PORODICA BOJANE JANKOVIĆ: Mole samo za jedno, TRAGEDIJA! BLIZNAKINJE BOJANA I IVANA su bile popularne srpske voditeljke, a zatim su se iznenada povukle sa malih ekrana! Evo ko je voditeljka čije beživotno telo je pronađeno u stanu Oglasio se bivši muž Bojane Janković (46), član “Beogradskog sindikata”, nakon tragične vesti da je preminula TUŽILAŠTVO NAREDILO OBDUKCIJU TELA BOJANE JANKOVIĆ: Evo da li ima tragova nasilja PREMINULA VODITELJKA BILA U BRAKU SA ČLANOM IZ “BEOGRADSKOG SINDIKATA” Imali su dvoje dece, nakon toga ušao u vezu sa Milenom Radulović! “GLEDALA SAM U ČOVEKA KOJI MI JE UB*O DETE I NISAM IZDRŽALA” Majka Noe prvi put oči u oči sa ub*com UMRLA SRPSKA VODITELJKA! Bojana Janković pronađena mrtva u stanu u Beogradu, proslavila se u kultnoj emisiji! “ANĐELA I ZVEZDAN ĆE SE POMIRITI, ULAZE U RIJALITI! Ana Ćurčić nije mogla više da ćuti: “Aleksandra i Filip neće opstati” POSTAJE MAMA?! PREDSEDNIK GOST NACIONALNOG DNEVNIKA: “Neće biti lako, videćemo ko je prijatelj Srbije i međunarodnog prava” “TO NISU ŽRTVE! TO SU K*RVE I KLOŠARI!” Asmin Durdžić ZAGRMEO “FUKARE! Sve su to ista g*vna!” “KOD MENE SU PRONAŠLI 2,5gr OPIJATA, A U GARAŽI 50gr!” Ispovest Baneta Vidakovića: “Supruga je imala razloga da ode od mene” MAJA I MIONA TUČA?! Za sve je kriv Stanislav Krofak, voditelj ga potpuno RASKRINKAO, nastao haos u rijalitiju! LOŠE VESTI ZA ŠA IZ PORODIČNOG DOMA: Otkriveno šta se dešava sa njegovim ocem, potresne reči! MIRZA SELIMOVIĆ: U inat drugima sam uspeo! Razočarali su me pojedinci.

OPOZICIONI MEDIJI SLOŽNO BRANE NOVICU ANTIĆA: Ko i zašto štiti samoproklamovanog predsednika Vojnog sindikata?!

Objavio: RHT
28/02/2024 12:18 PM

Nekoliko opozicionih medija se, izgleda, upustilo u odbranu kontroverznog samoproklamovanog predsednika Vojnog sindikata. Njegov brat je nastavio sa istim načinom manipulacije i plasirao neistine o rukovodiocima u Ministarstvu odbrane.

Novica Antić – Printscreen


Interesantna je i činjenica da su pojedini opozicioni mediji u kratkom periodu objavili niz članaka koji romantizuju njegovu biografiju. Mogli smo da vidimo i velelepni kompleks braće Antića sa sve jarbolom i državnom zastavom Republike Srbije, za koji su sugrađani dugo mislili da je vojni ili državni objekat. Unapred je pripremljeno medijsko spinovanje o navodnom političkom procesu, sa ciljem da se obesmisli svaka mera nadležnih državnih institucija na otkrivanju i dokumentovanju organizovane kriminalne grupe.

 Manipulacijama obmanjuju javnost kako su privedeni svi članovi upravnog odbora, što naravno ne odgovara istini, već se radi o manjoj grupi lica bliskih Novici Antiću, koja su učestvovala u vršenju krivičnih dela.

Pored toga, pokušava se da se  javnost ubedi u legalnost Antićevog izbora na mesto predsednika sindikata. Postoji višegodišnji pokušaj da se na zakonit način izabere rukovodstvo jer je trenutno apsolutno nelegitimno.

Koliko je za sada poznato, Antić je sa najbližim krugom saradnika u kriminalu vršio  ucene, pretnje i zastrašivanja svojih članova, montirao disciplinske postupke i suzbijao svaki pokušaj njegove smene. Može se očekivati nastavak politizacije ovog slučaja kao vid pritiska na nadležne državne institucije.

Sia.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner