Background adbanner
calendar

Ponedeljak 30. Feburar, 2023

ON 99 ONA 20 GODINA! Oženio ju je na svoj rođendan!

Objavio: RHT
19/01/2023 11:59 PM

Johan Maritim Butuk Alis Džemeli venčali su se posle više od 20 godina veze, a vest o njihovom braku sigurno ne bi bila toliko interesantna medijima da Butuk nije zaprosio 59 godina mlađu ženu posle proslave svog 99. rođendana.

Foto: Printscreen

Par iz okruga Uasin Gišu u Keniji upoznao se 2003. godine kada je Alis imala samo 20 godina, a “golupčići” su svoju ljubav proslavili u subotu, 14. januara, u obližnjoj katoličkoj crkvi.

Butuk je svoju dragu zaprosio u decembru, a još jedna zanimljivost iz njegovog života kaže da na svoj 79. rođendan uopšte nije vodio ljubav sa ženama jer je, kako je rekao novinaru portala Standard Digital, pre svega tražio mir u životu.

– Pa, tek kada sam upoznao Alis, našao sam ono što sam tražio. Ona mi pomaže da se suočim sa izazovima, a i malo priča – rekao je mladoženja i naglasio da se u Alis zaljubio jer se pokazala kao skromna devojka.

Par je upoznao zajednički prijatelj, nedugo nakon što je Alis raskinula brak sa muškarcem koji ju je zlostavljao.

– Zaljubila sam se u svog Johana jer se isticao kao skroman čovek, a pritom me je uvek slušao. Da, naša veza je naišla na dosta negodovanja, a posebno su joj se protivili oni ljudi koji su izmislili priča da sam jurila za njegovim bogatstvom. Ali Johan nema nikakvo bogatstvo, pogotovo ako ga uporedim sa mladićima sa kojima sam izlazila pre nego što sam ga upoznala – rekla je Džemeli, koja je tokom pomenute prethodne veze dobila troje dece.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner