Background adbanner
calendar

Ponedeljak 30. Feburar, 2023

NEKRETNINA U ŠPANIJI: Dara Bubamara za još jedan stan daje čitavo bogatstvo!

Objavio: RHT
20/01/2023 12:15 PM

Dara Bubamara odavno je shvatila da je najsigurnije ulagati u nekretnine, pa je rešila da sebe počasti još jednim stanom u Barseloni.Naša pevačica, koja je nedavno priznala da je tokom karijere zaradila milione i sve potrošila, odlučila je da pazari još jednu luksuznu nekretninu u Španiji, i to samo nekoliko meseci nakon što je krajem prošle godine već kupila jedan stan u Barseloni, prenose mediji.

Foto: Printscreen

Dara je zaljubljena u Barselonu. Prijaju joj energija tog grada, ljudi… Ona koristi svaki slobodan trenutak da tamo otputuje sa svojim sinom Kostom.Prijateljima se poverila da joj je kupovina stana u Španiji jedna od najboljih odluka u životu. Zato je prilikom svog poslednjeg boravka u Barsi obišla još nekoliko stanova u Barseloneti, delu grada koji je udaljen svega nekoliko minuta hoda od plaže. Posebno joj se dopao jedan od oko 70 kvadrata, koji košta preko 300.000 evra. Planira da ga kompletno uredi i da ga izdaje, te da od njega ubira mesečnu rentu.

FOTO: ATA Images

Inače, Darina prva nekretnina u Barseloni nalazi se se takođe u blizini Barselonete, a u pitanju je dvosoban stan sa ogromnom terasom i pogledom na more.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner