Background adbanner
calendar

Četvrtak 7. Decembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
BUJNA PLAVUŠA UŠETALA U TERETANU I NAPRAVILA TOTALNI KOLAPS (VIDEO) MAJA MARINKOVIĆ OTVORILA DUŠU! Priznala je da VOLI ovog cimera! PRIPITI OTAC OSTAVIO OVU STVAR SINU PREKO NOĆI ISPOD JASTUKA: Mali SE ŠOKIRAO kada je ustao, odmah je počeo da VIČE (VIDEO) Paris Hilton PRIZNALA zbog čega je unajmila SUROGAT MAJKU: „I dalje imam NAPADE PANIKE!“ NEMA NIJEDAN UKRAS, A PRAVO JE SAVRŠENSTVO Nećete verovati kako izgleda jelka Nataše Bekvalac (FOTO) MERIL STRIP SIJA I NAKON RAZVODA! Legendarna glumica se pojavila sa svojih četvoro dece, ćerke neverovatno LIČE NA NJU! “KOKOS” IZAZOV – NOVI TREND u intimnim odnosima! Šta on podrazumeva i kakav je užitak? “NEKO JE POKUŠAO DA MI NAUDI!” TAKIJU ZAPALJEN AUTO, VIDNO UZNEMIREN SE OGLASIO! KIPTI RAT IZMEDJU POPULARNOG REPERA I TIKTOKERA! SAJFER BESAN KAO RIS: “KRADETE NAM HLEB!” Hoćete da zadržite Windows 10? Moraćete da plaćate za ažuriranja Suzana Mančić zvanično postala PENZIONER, otkrila kolika joj je penzija: „MINIMALAC ALI…“ (VIDEO) “TO JE NJEGOVA SRAMOTA, NE MOJA!” Mirka Vasiljević o Vujadinovoj PREVARI, glumica oštra – On gubi, uradio je POGREŠNO! “JA MOGU DA IMAM KOJU HOĆU, A TOLIKO SAM PROPATIO!” Ša otvorio dušu o Vanji i razvodu! Vlasnica najseksepilnije guze i tela bez mane: “Američka lutka” je raj za oči (FOTO) KOLEGE SE OPRAŠTAJU OD LEGENDARNE GLUMICE Jelena Paunović Čvorović: “Bila je duhovita i inteligentna žena!” BRESKVICA VIŠE NE LIČI NA SEBE! Postala prava Merlinka, a za promenu zaslužan ovaj POLITIČAR! (FOTO/VIDEO)

NAPAD POLITIČKI MOTIVISAN U Jagodini u potpunosti oštećen kombi sa likom predsednika Aleksandra Vučića (FOTO)

Objavio: RHT
20/11/2023 6:24 PM

Povodom oštećenja brendiranog kombija Srpske napredne stranke u Jagodini sa likom predsednika Aleksandra Vučića, Gradski odbor Srpske napredne stranke u Jagodini na čelu sa predsednikom i kandidatom za narodnog poslanika Nikolom Radosavljevićem oglasio se saopštenjem

Foto: Printscreen

“Šokirani smo ovim vandalskim činom koji očigledno ima za cilj da zaplaši i uplaši jagodinske naprednjake, jer ako se neko ne libi da namerno ošteti kombi sa slikama predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića ko zna šta sve drugo može da mu padne na pamet. Ovaj čin na najbolji mogući način odslikava današnje prilike i delovanja svih onih koji bi se koliko sutra udružili i okrenuli protiv Srbije i predsednika Vučića. To je politika mržnje, zla i nasilja. Neki su očigledno mnogo zaslepljeni mržnjom koju seju njihovi politički mentori. Ovo nije bio napad na Srpsku naprednu stranku nego direktan napad na predsednika Republike Srbije. Neko se opasno igra vatrom, pokušava da je potpiruje ili u najboljem slučaju ne zna šta radi što ga naravno ne oslobađa odgovornosti”. 

Predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Jagodini i kandidat za narodnog poslanika Nikola Radosavljević je izjavio:

“Kada nemate argumente u političkoj kampanji, kada nemate program ni viziju i ne možete da ponudite ništa osim zavisti i mržnje – onda je svakom biraču jasno da postoji samo jedan izbor. Sa jedne strane je PRISTOJNA, PONOSNA I NAPREDNA SRBIJA a na drugoj strani su vandali spremni da uništavaju, ponižavaju i upropaste sve što im se ne sviđa. Bezumnim činom cepanja folija sa vozila Srpske napredne stranke u Jagodini protekle noći su vandali postali predmet rada policije. Gradski odbor SNS Jagodina nastavlja još snažnije terensku izbornu kampanju sa ciljem da posetimo sve naše sugrađane i predstavimo naš politički program. SRBIJA NE SME DA STANE”.

hypetv.rs/alo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner