Background adbanner
calendar

Sreda 24. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
EKSKLUZIVNO OGLAŠAVANJE LEPOG MIĆE! Samo jedno poručio Asminu Durdžiću, zbog čega će izgoreti od besa STANISLAV KROFAK OBJAVIO CENOVNIK SVOJIH USLUGA: Od 90 do 150 evra! Evo šta sve nudi TIK-TAK! JOŠ 20 DANA! Saša Mirković najavio POČETAK SEZONE RIJALITIJA “IMANJE” Ekskluzivni kadrovi! (VIDEO) OD “PAČETA” DO “LUTKE”!? Katarina Grujić se transformisala! Totalni remont! Novi izgled nakon estetskih zahteva (FOTO) DRAMA NA SVETOJ GORI! Velike policijse snage Grčke pokušavaju da sprovedu akciju iseljenja monaha! Oni se opiru ANELI PROGOVORILA O DROGIRANJU: “Probala sam belo…” ŠOK POTEZ ANITE STANOJLOVIĆ! Anđelu neće biti dobro, presekla i donela odluku, sve javno objavila (FOTO) EXPO 2027 U PARIZU! Beograd i Srbija predstaviće se kao domaćini Specijalizovane izložbe tokom OI u okviru Srpske kuće HAOS! “DOK CAR GIFTA, JA KUPUJEM STANOVE!” Maja Marinković urnisala bivšeg “Filip je PROŠLOST i neću mu dati reklamu preko mog imena!” “Ivan i Jelena će se pomiriti?!” EKSKLUZIVNO! Ana Ćurčić RASKRINKALA Marinkoviće! (VIDEO) SEKA ALEKSIĆ BESNA KAO RIS:”Da li je moguće da niste pomislili da neke porodice ne mogu sebi da priušte hotele sa 5 i 15 zvezdica” SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA! Lepi Mića i Asmin Durdžić zaratili na krv i nož! U sve umešana i policija “NEKA KAŽE GDE ĆE BITI I GLEDAJTE P*RNOGRAFIJU ASFALTA” Kristijan uzvraća Caru koji ga je pozvao na SUOČAVANJE STANISLAV KROFAK IDE NA OPERACIJU?! Maja Marinković otkrila sve detalje ANELI NAKON IZLASKA IZ RIJALITIJA PROGOVORILA O STANIJI I ASMINU! Starleta otvorila dušu:”Sita i ja samo jedan video pogledale, smejale smo se do jutra” OPROŠTAJNA POSETA! Vučić primio ambasadore Kanade i Švajcarske (FOTO)

STRUČNJAK ZA ZAPOŠLJAVANJE OTKRIO! Evo koja je najpametnija rečenica koju treba reći na razgovoru za posao!

Objavio: RHT
21/06/2024 7:37 PM

Najpametnija rečenica na razgovoru za posao

Photo: Profimedia

Razgovori za posao su ponekad igra sa visokim ulozima u kojoj se svaka reč računa i jedan pogrešan odgovor može da napravi razliku u tome da li će vas primiti ili odbiti. Da biste uspeli na intervjuu, morate naučiti kako da efikasno komunicirate, kaže karijerni stručnjak s LinkedIna Endrju Mekaskil.

„Razgovori za posao su umetnost performansa, a da biste dobro nastupili, morate da vežbate. Najbolji kandidati su ljudi koji su uvežbali svoje tačke razgovora sa mentorom, prijateljem ili čak starim kolegom, jer vam to pomaže da se osećate samouvereno i prijatno kada pričate o sebi“, kaže za CNBC Endrju Mekaskil.

Svaki posao zahteva različite veštine

Svaki posao zahteva različite veštine, ali postoji nekoliko strategija koje će dobro proći bez obzira na to za koju poziciju ste konkurisali.

Photo: Profimedia

Najpametnija rečenica na razgovoru za posao

Evo najpametnije rečenice koju možete reći na kraju bilo kog intervjua za posao, prema Mekaskilu.

„Želim da istaknem koliko želim ovaj posao. Mislim da su moje veštine i iskustva savršeni za to i da bih mogao imati snažan, pozitivan uticaj na tim. Evo zašto…“

Ovakva završnica razgovora za posao pogađa dva važna kvaliteta koje menadžeri za zapošljavanje traže:

Entuzijazam: Ako delujete neutralno ili apatično u vezi sa poslom, velike su šanse da nećete ostaviti trajan utisak. Da biste im pokazali da ste najbolji za tu ulogu, morate unapred da izrazite da ste uzbuđeni zbog prilike.

Samopouzdanje: Takođe želite da jasno artikulišete svoje snage i vrednost koju biste doneli timu. Mekaskil preporučuje da vaše objašnjenje bude kratko i da se fokusirate na dve ili tri veštine koje posedujete i koje biste koristili da unapredite ili podržite ciljeve firme.

Hypetv.rs/E.B.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

BONUS VIDEO:

“Zvezdan i Andjela ce se pomiriti!” PETRUCI “Sha ce pobediti! Markovo hapsenje je smejurija!”

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner