Background adbanner
calendar

Petak 27. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
NAJNOVIJA INFORMACIJA! U Boru otkrivene dve laboratorije za proizvodnju sintetičke droge metamfetamina (FOTO) “PRODUKCIJA MI JE DALA NEKE TABLETE!” DISKVALIFIKOVANA SARA STIJOVIĆ: “Imala sam 9 EPI NAPADA!” PRVI EKSKLUZIVNI INTERVJU za HYPE TV! (VIDEO) HAOS U SVETU FUDBALA! SLAVNI FUDBALER UPUCAN U STOPALO! Nekadašnji as se oglasio uznemirujućom porukom SVETSKI POZNATA INFLUENSERKA PALA S PETOG SPRATA ZGRADE! Na mestu ostala mrtva PALA KONAČNA ODLUKA! Partizan ima novog trenera! Savo Milošević se vratio u Humsku! DRAMA NA SUĐENJU UROŠU BLAŽIĆU! Svedok pao u nesvest Evo šta glumica Lidija Vukićević drži na POLICI u svom STANU! ŠOKIRAĆETE SE! (FOTO) OVO NIKO NIJE OČEKIVAO OD NJE! Kejt Midlton sve iznenadila jednim potezom TERZA OTKRIO TERMIN MILICINOG POROĐAJA! Pa opet zgrozio javnost svojom sramnom odlukom! Zbog njegovih reči gore društvene mreže Članovi PORODICE Uroša Blažića ODBILI DA SVEDOČE! Nastavlja se SUĐENJE! KARAMELA SKINUO KAČKET! Ne biste ga prepoznali! Otkrio sliku od pre 38 godina (FOTO) SKANDAL NA KONCERTU TEE TAIROVIĆ! Azis pevačicu nazvao GALENA (VIDEO) ODRŽAN SVEČANI PRIJEM “Srbija izvan budućnosti” u Njujorku! Tom prilikom promovisan EXPO 2027 “Što me PREKIDAŠ?! ZABORAVIO SI ME?!” Mira Škorić “ODBRUSILA” Lukasu, usledilo “POMIRENJE”! Urnebesni deo intervjua! (VIDEO) VELIKA TRAGEDIJA! PREVRNUO SE BROD! Poginula žena, 15 migranata spašeno SPREMITE SE ZA VREMENSKI SUNOVRAT! Danas prava letnja temperatura od 32 stepena, a u nedelju nas očekuje zahlađenje i olujni udari!

“Verovatno postoji RAZLOG zbog kojeg se to SKRIVALO!” Šta Beograđani misle o SLUČAJU GLUMCA koji je BLUDNIČIO NAD MALOLETNIKOM?! (VIDEO)

Objavio: RHT
23/09/2024 10:23 PM

Šta Beograđani misle o SLUČAJU GLUMCA koji je BLUDNIČIO NAD MALOLETNIKOM

Glumac iz Bosne i Hercegovine Moamer Kasumović osuđen je ranije na godinu dana zatvora zbog bludnih radnji nad maloletnikom.

Foto Hype TV

Kasumović, najpoznatiji po ulozi u seriji “Lud, zbunjen, normalan”, u skladu sa zakonima BiH, svoju kaznu je otkupio uplatom 36.500 konvertibilnih maraka (oko 18.250 evra).

Pitali smo građane Beograda šta misle o ovoj temi.

“To je aktuelna tema na svim portalima. Sve su to veliki prestupnici, drastično bi trebalo kažnjavati. Nije stvar za igru. Ako se jednom nešto ponovi, sve se potom ponavlja. Imamo u svetu puno toga gde su pojedini takvi slučajevi posle par meseci nanogica oslobođeni, pa su posle dve godine nastavili da rade nepočinstva”, opisala je jedna elokventna gospođa.

Šta Beograđani misle o SLUČAJU GLUMCA koji je BLUDNIČIO NAD MALOLETNIKOM

“Verovatno postoji razlog zbog kojeg se ćutalo. On je javna ličnost, popularnost serije… da bi se čovek uprljao tim stvarima”, dodala je.

Foto: Z. Milutinovic/ATAImages.

“Bez obzira da li je to glumac ili neko ko nije poznat javnosti, najstroža kazna treba da bude izrečena. Ne znam detalje, da li postoji pozadina – ko sam ja da o tome pričam. Ljudi iz moje blizini smatraju da postoji neka pozadina da se to pokrije”, rekla je druga gospođa.

Upitali smo i jednog gospodina šta misli o slučaju Kasumovića.

“Ko god da je kriv i uradio na taj način treba da snosi posledice. Što se tiče osuđivanja, ne mogu da to kažem jer nisam čuo za taj slučaj da dajem komentare”, rekao je.

Šta su nam još građani rekli pogledajte u nastavku.

Hypev.rs V.M., A.Č.

GLEDAJTE IMANJE

Rijaliti program bez nasilja i propagiranja loših vrednosti pod nazivom “Imanje” dolazi uskoro na male ekrane.

Drugačiji format od ostalih, rijaliti Imanje donosi vam pravu seosku priču, bez ulepšavanja stvarnosti. Učesnici će morati da rade poljoprivredne, poslove, vode računa o domaćim životinjama. Neće moći da se izmotavaju. Vreme je da se vratimo porodičnim vrednostima, za koje se zalaže naša  televizijska kuća.

Čitajte vesti iz Imanja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner