Background adbanner
calendar

Petak 27. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SKANDAL! HYPE TV U POSEDU AKCIJE DENIZ DEJM I DŽORDŽIJA! Ne mogu da se obuzdaju, starleta u šoku zbog snimka ANĐELO I ANITA ZVANIČNO RASKINULI?! Stanojlovićeva obrisala sve zajedničke fotografije! Iznela sve javno, pa besno poručila samo jedno! (FOTO) OVO PRIZNANJE NIJE SAMO SIMBOLIČNO: Predsednik Srbije odlikovao stalnog predstavnika UAE pri UN (FOTO) POZNATI JUTJUBER EKSKLUZIVNO U “CHIT CHAT-U SA NEMANJOM” Njegova priča nikoga neće ostaviti ravnodušnim VRELA AKCIJA ANELI I MATEJE! Mislili da kamere ne snimaju, zatresli krevet, nisu mogli da se obuzdaju, SKANDAL JEDAN OD NAJBOLJIH SVETSKIH OČNIH HIRURGA NIKICA GABRIĆ PROGOVORIO O SVOJIM POČECIMA: “San mog oca bio je da obrađujem vinograd i gajim mandarine” (VIDEO) ANJA BLA SE TOTALNO POSVETILA POSLU! Pomogla je mnogima da dostignu svoj maksimum, ovo su svi detalji! CITY HYPE: Maja Berović o ulozi na filmskom platnu, Andreana Čekić prisetila se starih ljubavi! Da li Anja Bla misli da će je sada PRILAZITI MOMCI KOJI IMAJU NOVAC?! U Carcastu sa Va Vanom INFLUENSERKA progovorila o svemu! (VIDEO) PREMINULA GLUMAČKA LEGENDA “HARI POTER” FILMOVA! Megi Smit nas napustila u 89. godini! TERZA SAZNAO DA GA JE TRUDNA MILICA VELIČKOVIĆ OSTAVILA! Evo kako je reagovao! Skandal u najavi! PRVO I JEDINO GOSTOVANJE EKSKLUZIVNO NA HYPE TV! Anja Bla o UDAJI: “Kada se ZALJUBIM izgubim SVAKI KRITERIJUM (VIDEO) RAZVODE SE PRINC VILIJAM I KEJT MIDLTON!? SKANDAL SVETSKIH RAZMERA! Ovo se navodi kao razlog kraha braka! ŠOK IZDANJE ADRIANE LIME! Manekenka drastično smršala, pa sve iznenadila svojom pojavom Posle GOSTOVANJA Anje Bla – Saša Mirković POZVAO BAKU PRASETA da bude GOST KOD VA VANE! Imao je za jutjubera JEDAN USLOV! POČINJE NEVREME! RHMZ se hitno oglasio, evo kada stiže kiša u Srbiju

DONETA KONAČNA ODLUKA! Posle saznanja o bludnim radnjama Moamera Kasumovića, pojedini reditelji prekidaju saradnju sa glumcem i izbacuju scene iz filma?!

Objavio: RHT
26/09/2024 9:02 AM

Posle saznanja o bludnim radnjama Moamera Kasumovića, pojedini reditelji prekidaju saradnju!

Glumac Moamer Kasumović osuđen je na godinu dana zatvora zbog krivičnog dela bludničenja nad maloletnikom, što je potvrđeno iz Tužilaštva Kantona Sarajevo. Nakon ove presude, brojni filmski radnici odlučili su da prekinu saradnju s njim i obustave emitovanje projekata u kojima glumi.

foto: prinscreen/instagram/moamer_kasumovic

Jedan od reditelja i producenta filma “Balkanika”, Luka Mamuza, čije je snimanje završeno ove godine, izjavio je da neće nastaviti saradnju sa Kasumovićem. Reditelj je takođe otkrio da se razmatra šta će se uraditi sa scenama u kojima se Kasumović pojavljuje, jer je njegov angažman u projektu postao upitan. Budući da je snimanje završeno i film je u fazi produkcije, reditelj je objasnio šta planira.

O bludnim radnjama Moamera Kasumovića…

– Mi smo ceo film snimili u aprilu, a sada smo samo dodatno snimali neke završne kadrove. Tako da je naša saradnja završila. Ono u čemu mi imamo neke sreće je to da smo s Moamerom imali malo materijala. Dakle, on nije igrao nekog lika kroz ceo film, tako da smo trenutno u procesu razvoja snimanja dodatnog materijala da vidimo šta ćemo napraviti s tim i da izbacimo te scene – rekao je Luka Mamuza.

Mamuza je rekao da je šokiran ovim saznanjem, ali budući da ulažu svoja sredstva u film, nisu u mogućnosti u potpunosti prekinuti rad projekta. Film će trajati više od dva sata i došli su do konkretnih rešenja da se te scene izbace.

– Ne znam šta još da kažem. Šokiran sam. Možda bi drugačije postupili, ali jednostavno smo toliko svojih sredstava, vremena, želje, snage i ljubavi uložili u film. Tako da trenutno radimo na tome da izbacimo scene s Moamerom. Na dobrom smo putu i smislili smo nešto da i dalje ostane dobro, nećemo ‘zakinuti’ film. Mislim neće biti jedne poznate osobe, ali nije do nas – naveo je Mamuza.

Hypetv.rs/Klix.ba/J.V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner