Background adbanner
calendar

Petak 27. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
RAZVODE SE PRINC VILIJAM I KEJT MIDLTON!? SKANDAL SVETSKIH RAZMERA! Ovo se navodi kao razlog kraha braka! ŠOK IZDANJE ADRIANE LIME! Manekenka drastično smršala, pa sve iznenadila svojom pojavom Posle GOSTOVANJA Anje Bla – Saša Mirković POZVAO BAKU PRASETA da bude GOST KOD VA VANE! Imao je za jutjubera JEDAN USLOV! POČINJE NEVREME! RHMZ se hitno oglasio, evo kada stiže kiša u Srbiju ŠOK SVEDOČENJE BIVŠE DEVOJKE UROŠA BLAŽIČA! “Tada je bio nasilan i morala sam da pristanem” “Porodica mi je PLAKALA! Čekali su da im jave DA LI SAM ŽIVA!” Sara Stijović EKSLKUZIVNO za HYPE TV posle DISKVALIFIKACIJE iz rijalitija i HOSPITALIZACIJE! (VIDEO) SAZNAJEMO! U Boru otkrivene dve laboratorije za proizvodnju sintetičke droge metamfetamina (FOTO) “PRODUKCIJA MI JE DALA NEKE TABLETE!” DISKVALIFIKOVANA SARA STIJOVIĆ: “Imala sam 9 EPI NAPADA!” PRVI EKSKLUZIVNI INTERVJU za HYPE TV! (VIDEO) HAOS U SVETU FUDBALA! SLAVNI FUDBALER UPUCAN U STOPALO! Nekadašnji as se oglasio uznemirujućom porukom SVETSKI POZNATA INFLUENSERKA PALA S PETOG SPRATA ZGRADE! Na mestu ostala mrtva PALA KONAČNA ODLUKA! Partizan ima novog trenera! Savo Milošević se vratio u Humsku! DRAMA NA SUĐENJU UROŠU BLAŽIĆU! Svedok pao u nesvest Evo šta glumica Lidija Vukićević drži na POLICI u svom STANU! ŠOKIRAĆETE SE! (FOTO) OVO NIKO NIJE OČEKIVAO OD NJE! Kejt Midlton sve iznenadila jednim potezom TERZA OTKRIO TERMIN MILICINOG POROĐAJA! Pa opet zgrozio javnost svojom sramnom odlukom! Zbog njegovih reči gore društvene mreže Članovi PORODICE Uroša Blažića ODBILI DA SVEDOČE! Nastavlja se SUĐENJE!

MOAMER KASUMOVIĆ “OTKUPIO” SVOJU SLOBODU! Glumac nastavio slobodno da radi, kao da nije ni bio osuđen za bludničenje nad maloletnikom! ZAŠTO SE ĆUTALO?!

Objavio: RHT
22/09/2024 8:14 PM

MOAMER KASUMOVIĆ “OTKUPIO” SVOJU SLOBODU! Glumac nastavio slobodno da radi, kao da nije ni bio osuđen za bludničenje nad maloletnikom! ZAŠTO SE ĆUTALO?!

photo:printscreen/youtube/RTCG – Zvanični kanal

Moamer Kasumović nakon što je 2021. godine osuđen zbog krivičnog dela bludničenja nad maloletnikom, “otkupio” je slobodu i nastavio da snima serije i igra u predstavama.

Naime, od 2021. godine do danas Kasumović je igrao u brojnim ostvarenjima, a jedno od njih je serija u “Princ iz Eleja”. Kasumoviću je dodeljena glavna uloga i u seriji “Halo taxi” Feđe Isovića. Snimanje ove serije počelo je 24. septembra 2023. godine u Hrasnici u Sarajevu.

MOAMER KASUMOVIĆ “OTKUPIO” SVOJU SLOBODU! Glumac nastavio slobodno da radi, kao da nije ni bio osuđen za bludničenje nad maloletnikom! ZAŠTO SE ĆUTALO?!

Pored serija koje je snimao u glavnom gradu Bosne i Hercegovine, Kasumović je aktivno radio i u pozorištu u Crnoj Gori. On je režirao predstavu “Kokoška” prema tekstu Nikolaja Koljade u Bijelom Polju. A za režiranje ove predstave dobio je i nagradu za najbolju režiju na 15. “Repassage festa”.

Duhovita drama “Osmi smrtni grijeh” sa potpisom Obrada Nenezića kao tekstopisca i reditelja, imala je nedavno premijeru pred publikom u Bijelom Polju. U istom gradu predstava će se igrati i početkom oktobra. Akteri priče su glumci Moamer Kasumović i Omar Bajramspahić.

Poslednjih nekoliko godina u medijima su se pojavile vesti kako se popularni glumac Moamer Kasumović povukao u rodno Bijelo Polje u Crnoj Gori. Međutim, niko nije mogao ni slutiti šta stoji iza njegove odluke o povratku u rodni kraj.

PRAVA ISTINA

Dok su mnogi mislili da je ljubav prema rodnom mestu preovladala. Te da se Kasumović zbog toga vratio kući, prava istina na videlo je izašla pre nekoliko dana.

Podsećamo, Moamer Kasumović je 2021. godine osuđen na godinu dana zatvora zbog dela bludničenja nad maloletnom osobom.

Slučaj je otkriven po završetku predstave Beogradskog narodnog pozorišta “Tiho, tiše”, koja je izvedena u sklopu 6. Sarajevo Festa 16. septembra u Narodnom pozorištu Sarajevo, kada je upriličen razgovor o predstavi koja govori o vršnjačkom nasilju. To je nagnalo jednog mladića da iznese svoju priču o seksualnom zlostavljanju. On je rekao da je njegov zlostavljač bio upravo poznati glumac Moamer Kasumović.

Nakon ispovesti mladića usledilo je saopštenje Tužilaštva Kantona Sarajevo koje je potvrdilo da je 2021. godine Moamer Kasumović osuđen na godinu dana zatvora zbog dela bludničenja nad maloletnikom.

Slučaj se dogodio 2021. godine, a nakon toga je usledila prijava i sudski proces koji je rezultirao presudom. S obzirom da zakon dopušta da se može “otkupiti” do godine zatvora (jedan dan oko 100 KM). Pretpostavlja se da je glumac to i učinio zbog čega nikada nije otišao iza rešetaka.

Hypetv.rs/Klix.ba/M.K.

PRODAJA KARATA ZA KONCERT ACE LUKASA I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

BONUS VIDEO:

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner