Background adbanner
calendar

Četvrtak 23. Mart, 2023

MINIĆ JOVANE JEREMIĆ NAPRAVIO HAOS U JUTARNJEM! (FOTO)

Objavio: RHT
04/02/2023 1:30 PM

Jovana Jeremić poznata je po svom britkom jeziku, ali i odevnim kombinacijama kojima neretko raspameti gledaoce kraj malih ekrana.

Foto: Printscreen

Voditeljka Novog jutra privlači veliku pažnju javnosti kako svojim izjavama, tako i izgledom. Jovana Jeremić se nedavno našla na meti žestokih osuda zbog izjave o ljudima sa Kosova i Metohije.

Ona je uživo u programu govorila o ljudima koji “pričaju o Kosovu ispijajući kafu na Vračaru” i istakla da je veliki broj njih “prodao svoju dedovinu za ogromne pare”. Usledili su brojni negativni komentari poznatih ličnosti, a Jovana se sa nekima od njih i javno obračunala.

Jovana je poznata i po tome što u svojoj emisiji često napravi pravi spektakl, tako je bilo kada je u gaćama legla na sto za masažu, ali i kada je zaigrala u karnevalskoj garderobi. Sada je opet prikovala gledaoce za male ekrane.

Ovaj put, Jovana je sve koji su gledali jutarnji program momentalno razbudila minićem, a jedan kadar posebno je oduševio pripadnike jačeg pola. Suknica je istakla sve Jovanine atribute, a kada je sela ona se podigla još malo i otkrila više nego što je trebalo.

U jeku skandala pevačica i sestara Edite i Indi Aradinović koje su se potukle nasred ulice, a snimak je dospeo do javnosti, voditeljka Jutarnjeg programa, Jovana Jeremić se nedavno prisetila i situacije kada se ona fizički obračunala sa svojom sestrom.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner