Background adbanner
Background adbanner

MILOŠ BIKOVIĆ ODGOVORIO NA URNEBESAN NAČIN O SKIDANJU MAGIJE! ,,Dobijete pileću nogicu i smotuljak”

Objavio: RHT
26/09/2022 9:20 PM

Naš glumac Miloš Biković redovno ističe da je pravoslavac i da kada god ima vremena obilazi manastire.

Foto: Instagram

Tako je nedavno procurela vest o tome da on zapravo u manstire odlazi kako bi skinuo crnu magiju. Uspešan je glumac, ima brojne glavne uloge, posluje i u inostranstvu, verovatno je sve to zabrinulo našeg Bikovića te je spas potražio u manastirima i čitanju molitvi.

Međutim, na njegovom Instagram nalogu, osvanula je fotka na kojoj piše:

,,Mama i ja smo obišli sve manastire gde vračare žive i skidaju crnu magiju. Svašta sam naučio. Meni su skinule – i ja ću vama. Ako vas muče hemoroidi, neveran partner ili višak kilograma samo se javite. Dobijete pileću nogicu i smotuljak dlaka nepoznatog porekla gratis”.

Pročitajte još

Da li je ovim sarkazmom hteo da stane na put svim glasinama ili zaista nešto zna ovaj perspektivan glumac, ostaje da vidimo.

BONUS VIDEO:

Hype tv.rs

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x