Background adbanner
calendar

Ponedeljak 30. Feburar, 2023

MARIJA ZONJIĆ PRIZNALA SVE O LJUBAVNOJ DRAMI: “Katastrofa, nisam mogla da verujem”!

Objavio: RHT
24/01/2023 8:45 PM

Dalila Dragojević ugostila je rijaliti učesnicu i pevačicu Marijanu Zonjić, tom prilikom popričale su o aktuelnim temama koje intrigiraju javnost.

Foto: Printscreen Instagram

S obzirom na to da su njih dve najbolje prijateljice, kao i to da Dalila zna sve o Marijani poslovnom i privatnom  životu, Marijani je samim tim bilo još teže.

Dalila je u toku emisije pokrenula temu o prošlosti i ljubavi. Ona je bila direktna, pa ju je upitala da li ima dečka:

-Nemam dečka, ali imam simpatiju. Svašta mi se nešto dogodilo, tako da imam nekoga ko mi se dopada. Postoji nešto što ne dozvoljava da budemo zajedno, a to je zato što je on zauzet.

Foto: Printscreen Instagram

Kako si se osećala kada si saznala da je on zauzet-upitala je Dalila:

Katastrofa, nisam mogla da verujem, jer mi je obećavao svašta. Javila se ženska osoba, koje mi je poslala dokaze da su zajeno. Odmah sam ih blokirala-istakla je Marijana.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner