Background adbanner
calendar

Subota 1. April, 2023

MAKRO ŠIPKOM PREBIO DRUGARICU TIJANE AJFON?

Objavio: RHT
15/03/2023 2:30 PM

Petar R. (46) osumnjičen da je M. K. (39) skinuo golu i tukao na terasi. Navodno, mesecima pre toga je ucenjivao kompromitujućim snimcima da bi je naterao da radi za njega kao prostitutka.

Petar R. (46) uhapšen je u subotu zbog sumnje da je u iznajmljenom stanu u Mirijevu brutalno pretukao M. K. (39), inače drugaricu poznate starlete Tijane Maksimović, poznatije kao Tijana Ajfon, saznaju mediji.

Foto: hypetv

Izvor navodi da je osumnjičeni makro, koji je ženu mesecima ucenjivao kompromitujućim video-snimcima kako bi je naterao da radi za njega kao prostitutka.

On ju je, navodno, najpre skinuo golu, a potom je izveo na terasu i tukao je šipkom naočigled brojnih komšija, koji su snimili brutalno nasilje, a potom pozvali policiju.  

Po hapšenju, osumnjičeni je saslušan u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu.

– Pre svega želim da kažem da sam ja na terapiji odvikavanja od alkohola, počev od 14. 11. 2022. godine, kada sam pod kožu primio blokator. Dejstvo tog blokatora je trebalo da traje šest meseci. Međutim, ja sam to prekršio i napio se na dan kada sam otišao u stan kod svoje devojke M. K. S njom sam u vezi oko dve godine, s tim što smo je prekidali, a povremeno sam i živeo s njom u njenom stanu – rekao je osumnjičeni.

On je potom obrazložio svoju verziju događaja u stanu.

– U ranim jutarnjim časovima sam došao kod nje. Prvo smo spavali, a probudili smo se oko 11 časova. Čim smo ustali, posvađali smo se, ali ja sada ne mogu da se setim zbog čega. Zatim sam uzeo flašu rakije i popio jednu čašu od jednog decilitra u cugu. U naredna dva to tri sata popio sam još dve do tri čaše, a možda i četiri. Za to vreme nisam ništa jeo. Ne mogu da se setim da sam je udarao. Ne sećam se ni kako sam zaradio ogrebotine, osim što znam da je pukao neki sto, pa sam se možda tako i izgrebao. Sećam se da sam je povukao za kosu kako bih je sprečio da padne sa simsa, pošto je ona bežala od mene na terasu. Mislim da je nisam udario pesnicama niti nekim predmetom. Kada je policija došla, tražili su da uđu u stan. Ja sam rekao da nema nikakvih problema, ali nisam mogao da pronađem ključ od ulaznih vrata. Moguće je da je svađa izbila zbog tog ključa – rekao je uhapšeni.

Foto: Screenshot Instagram

Njemu je posle saslušanja određen pritvor do 30 dana. Preti mu pet godina zatvora za nasilje.

Osumnjičeni je, kako saznajemo, više puta maltretirao M. K., ali ona navodno nije smela da ga prijavi.

– Trpela je nasilje u nekoliko navrata, ali se nikad nije obratila policiji jer ga se bojala – navodi naš izvor.

Inače, mediji saznaju, žrtva nasilja M. K. privođena je 28. maja 2020. godine u Suvom Polju kod Bijeljine, u BiH. Policija je tada u akciji „Kristal“ uhapsila ukupno 15 osoba, među kojima je bila i Tijana Ajfon. Oni su uhapšeni zbog organizovanja orgija i kokainske žurke u jednoj vikendici. Starleta se sumnjiči da je vrbovala i navodila dve osobe na pružanje seksualnih usluga.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs / alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner