Background adbanner
calendar

Sreda 22. Mart, 2023

MAJKA MI JE UMRLA NA RUKAMA, BIO SAM BESKUĆNIK U BEOGRADU: Naš glumac BRIZNUO U PLAČ

Objavio: RHT
04/02/2023 2:00 PM

Glumac Slaviša Čurović je široj javnosti poznat po svojim ulogama u mnogim serijama, a posebno je osvojio simpatije publike ulogom Orlanda u popularnoj seriji “Igra sudbine”. Čurović je, gostujući u emisiji “Praktična žena”, otkrio da je jedno vreme živeo kao beskućnik u Beogradu. “Pre 6 godina, kada mi je majka umrla na rukama, bila je jako bolesna i bio sam beskućnik u Beogradu.

Foto: Printscreen

Da nisam imao divne prijatelje, verovatno bi se prosečan Amerikanac u toj situaciji sa 36 godina bacio sa terase i završio posao”, rekao je Čurović.

Glumac je u razgovoru kroz suze opisao koliko mu je teško što mu je majka rano otišla, a naglasio je koliko mu je stalo do njene ćerke, sa kojom ima jako blisk odnos. Čurović je takođe otkrio da je bio u braku sa glumicom Tijanom Čurović, ali da su se razveli kada njihovo dete imalo sedam godina. On je istakao kako je razvod bio katastrofa za njihovo dete i da ga nikada neće zaboraviti.

Foto: Printscreen

Međutim, Čurović i Tijana su se kasnije pomirili i danas uživaju u zajedničkom životu sa svojom mezimicom. On je poslao poruku svima koji planiraju da se razvedu, da razmišljaju dva puta o tome jer je to teško iskustvo, posebno ako imaju decu.

Ukratko, Slaviša Čurović je talentovani glumac koji je osvojio srca publike, a njegove lične priče su pokazatelj njegove emocijonalne snage i jedinstvenosti.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner