Background adbanner
calendar

Sreda 22. Mart, 2023

KRALJ BALKANSKE ESTRADE, ACA LUKAS, OTVORIO SVOJ SAJT

Objavio: RHT
08/04/2021 2:00 PM

Najveća balkanska estradna zvezda Aleksandar Vuksanović, poznatijii javnosti kao Aca Lukas odlučio je da svoje fanove obraduje snimcima sa svojih koncerata kao i drugim sadržajima.

Za Acu Lukasa nema zime, on radi punom parom i na svaki način se trudi da obraduje i iznenadi svoje fanove ali i one radoznale.

Nakon albuma “Uspavanka za ozbiljne bebe”, Aca je otvorio i svoj sajt na kojem je objavio snimke sa svojih velikih koncerata ali i sa mnoštvom drugog sadržaja.

Foto:Printscreen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner