Background adbanner
calendar

Subota 1. April, 2023

KOSOVSKA MITROVICA: Srpski mladić uboden šrafcigerom u Bošnjačkoj mahali!

Objavio: RHT
27/01/2023 7:52 PM

Zdravstveno stanje srpskog mladića M. P. iz Kosovske Mitrovice koji je jutros uboden šrafcigerom u Bošnjačkoj mahali, u multietničkom delu Kosovske Mitrovice je stabilno i on je posle ukazane lekarske pomoći otpušten na kućno lečenje, javlja SIA.

Foto: Screenshot Youtube

Kako kaže dr Dragiša Milović, zamenik direktora Kliničko bolničkog centra (KBC) u Kosovskoj Mitrovici, mladić je zadobio „ubodnu ranu u predelu desne nadlaktice i nije bio za hospitalizaciju”.
– Ubodna rana je naneta oštrim predmetom – kazao je dr Milović.
Kako se nezvanično saznaje, mladić je uboden šrafcigerom u ranim jutarnjim satima.
Na jednojn od društvenih mreža pojavila se slika ubodenog M. P. sa previjenom ranom uz objavu „uboden je od strane Albanca”.
U Bošnjačkoj mahali u Ulici „Oslobođenje” danonoćno dežuraju specijalne jedinice kosovske policije Rosu i to na ulazu iz pravca Glavnog mosta na Ibru, u delu gde se nalazi kosovsko tužilaštvo, kao i na kraju ulice koja vodi ka istočnom mostu, odnosno ka širem delu severne Kosovske Mitrovice.
Osim u Bošnjačkoj mahali, specijalne jedinice kosovske policije dežuraju i u multietničkim kvartovima – Mikronaselju, u delu „kod tri solitera”, kao i nadomak multietničkog sela Suvi Do.

Tagovi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner