Background adbanner
calendar

Ponedeljak 11. Decembar, 2023

IZBEGAVALA GA JE, A ON SEDEO I ČEKAO Prijatelj Nenada Aleksića Ša obelodanio sve detalje iz propalog braka

Objavio: RHT
23/09/2023 1:47 PM

Nenad Aleksić Ša pre dva dana napravio je haos u “Eliti” i počeo da preti da će napustiti rijaliti nakon što je dobio pitanje koje se odnosila na njegov odnos sa još uvek zakonitom suprugom Vanjom Aleksić.

Foto: ATAImages

On nije mogao da ostane imun na pitanje da li misli da ga Vanja napolju čeka, zbog čega je naredna dva dana pravio karambol, a njegovi najbliži prijatelji iz rijalitija su pokušavali da ga dozovu pameti. 

Za domaći medij oglasio se njegovprijatelj iz detinjstva, koji je dobro upućen u reper život, a kako i sam kaže teško mu je da gleda kako Nenad pati. 

– Nenad je dao sve od sebe da taj brak uspe. Predao se 100%, prihvatio dete kao da je njegovo, što nije mala stvar, i pružio mu pažnju i ljubav. On je dobar dečko, ali da moja supruga skriva telefon i stavlja šifru na isti je povod za nepoverenje i ljubomoru. Tako da je on imao sve razloge da bude ljubomoran – započeo je njegov prijatelj, a onda nastavio:

oto: Antonio Ahel/ATAImages

– A da ne govorim o tome što je na svakih par dana išla u Kraljevo i što joj je sve ispunjavao i išao tamo zbog nje. A ona izlazila i družila se bez njega, dok on sedi i čeka. Na početku braka sve treba da puca od ljubavi, a ona je njega izbegavala. Nije mu pružala pažnju koju zaslužuje. Tako da ga razumem za sve njegove postupke. A ako je najveći greh biti ljubomoran jer voliš ženu sa kojom si u braku i tražiš samo da ljubav bude uzvraćena, onda neka je grešan. Ima ko će za sve suditi – rekao je on.

Reperov prijatelj kaže da je često viđao Nenada kako se igra ispred zgrade sa Vanjinim sinom. 

– Sa Nenadom sam o svemu razgovarao. Nenad ne želi da prihvati neke stvari zarad ljubavi koju želi da mu bude uzvraćena. Ne mogu da ga gledam kako govori da je samo on kriv, kada znam da nije tako – govorio je prijatelj Nenada Aleksića.

alo

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner