Background adbanner
Background adbanner

Holandija: Zašto je ubijen pevač iz Novog Pazara Enver Miki Kolašinac?

Objavio: RHT
15/06/2022 11:57 AM

Holandska policija uspela je da rekonstruiše kretanje pevača Envera Mikija Kolašinca neposredno pre zločina, ali su pokrenuli istragu kojom će utvrditi kako je pevač iz Srbije živeo luksuznim životom u ovoj evropskoj zemlji.

Podsetimo, Kolašinac, pevač iz Novog Pazara koji je snimio jednu pesmu za „Grand produkciju“, ubijen je prošlog četvrtka u sačekuši u provinciji Linburg u Holandiji. Nepoznati napadač ispalio je kišu metaka na Kolašinca, koji se iz pekare vraćao u svoj stan, piše Kurir.

„Policija je uspela da rekonstruiše događaje koji su prethodili zločinu. Naime, utvrđeno je da je Kolašinac u stan došao između 14 i 15 časova kobnog 9. juna, a da je potom u 15.54 otišao u pekaru da kupi hleb. Inspektori su došli u posed video-snimaka s nadzornih kamera, a na televiziji su čak i prikazali fotografije na kojima se vidi kako Kolašinac kupuje“, priča izvor iz Holandije.

Neposredno posle toga on je izrešetan. Policija je apelovala na građane koji žive u blizini da im ustupe snimke sa svojih nadzornih kamera i da se jave ako imaju neku informaciju o zločinu.

Foto: EPA-EFE/Sem van der Wal

Istražiteljima je upalo u oči da je Kolašinac bio prilično bogat čovek, te da je živeo luksuznim načinom života. On je početkom minulog decembra kupio BMW, a početkom juna je sebe počastio “mercedesom”, pa istražitelji pokušavaju da utvrde poreklo novca i kako je on zaradio toliko para – objašnjava izvor.

“Nakon zločina pojavila se informacija da je on dugovao pare radnicima firme koju je držao u Nemačkoj, ali za sada nema bukvalno nikakvih indicija o motivu”,  navodi sagovornik.

Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x