Background adbanner
calendar

Ponedeljak 30. Feburar, 2023

GORI! SVI NA DRUŠTVENIM MREŽAMA BRUJE O OVOM SNIMKU! Optužen da je udario dete! Oglasio se! (VIDEO)

Objavio: RHT
17/01/2023 7:00 PM

Bivši zadrugar Alen Hadrović je zbog snimka na kome navodno udara svog sina u glavu bio na meti kritika na društvenim mrežama.

Foto: Printscreen

Snimak je prikazivao trenutak kada je Alenov suprug Maja probušila balon i otkrila da će roditi devojčicu, a Alen je od radosti počeo da lupa o sto i zatim izljubio ženu i sina.

Međutim, brojni korisnici društvenih mreža su osudili Alenovu reakciju, tvrdeći da je “sina preplašio i potom ga udario u glavu”. Alen se oglasio u vezi ovih kritika, negirajući da je udario svog sina i tvrdeći da su snimak prepun emocija i da je on i njegova porodica puna ljubavi i međusobnog poštovanja.

“Jeste se Vuk uplašio, ali to je sin Alena i Maje Hadrović, ništa mu neće biti, junačka je to krv. Posle samo tri sekunde se smirio. Ti što padaju u nesvest kad im dete padne na guzu i što od dece prave da ne kažem šta, njih mi je preko glave! A Vuka nisam udario, ako sam ga dodirnuo rukom u zagrljaju, pa nije mi dete od pene”, rekao je Alen.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner