Background adbanner
Background adbanner

GORE DRUŠTVENE MREŽE ZBOG TOPALKOVE ĆERKE!

Objavio: RHT
19/09/2021 10:29 AM

Helena Topalović dva dana nakon tajnog venčanja objavila je provokativnu fotografiju na društvene mreže i oduševila sve.

Ćerka pevača Milana Topalovića Topalka izgovorila je sudbonosno “da” Draganu Aleksiću, a o raskošnoj ceremoniji pričali su i pisali svi.

Iako su mnogi zajedljivo poručivali da će Helenu “brak da smiri”, te da će se “pozdraviti sa polunagim fotografijama” na društvenim mrežama, Topalovićeva ih je sve demantovala u toku današnjeg dana.

 


Odmah nakon deljenja romantičnih prizora na kojima pozira u dugoj, beloj venčanici, Helena je postavila fotografiju na kojoj ju je moguće videti u minijaturnom kupaćem kostimu zbog kog su sve njene obline dospele u prvi plan.

“Goriš”, “Tvoj muž je srećan čovek”, “Prelepa”, “Boginja”, “Jako si lepa i atraktivna”, “Cakana”, “Raketa”, nizali su se komentari.

 

 

IZVOR: KURIR/HYPETV.RS

 

 

 

Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

PRATITE NAS

FACEBOOK

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x