Background adbanner
Background adbanner

Goca Tržan GOLIH grudi navalila na muža Rašu, a ON se NAPALIO!

Objavio: RHT
29/06/2021 12:05 PM

Pevačica Goca Tržan već neko vreme uživa sa svojim suprugom Rašom Novakovićem na moru u Grčkoj. Oni su na letovanje otišli s prijateljima, među kojima je i voditeljka televizije Kurir Daniela Boračeva.

Paparaco zatekao je pevačicu i njenog dragog u ljubavnom zanosu. Oni su se osamili na jednoj udaljenoj plaži, tik uz obalu. Ležali su zagrljeni na ležaljci, pripijeni jedno uz drugo. Kako je tog dana temperatura prešla 40 stepeni, Goci je smetao i gornji deo kupaćeg, pa ga je skinula. Čim ju je video u toplesu, Raši nije bilo dobro. Što od sunca i vrućine, a što od Gocinog seksi izvajanog tela.

Za to vreme ona se kupala, sunčala, ronila, dok ju je suprug samo posmatrao. Kada se dobro isplivala, odmah je otišla kod Raše i legla na njega. On ju je snažno zagrlio i više je nije puštao. Sva sreća pa na plaži nije bilo drugih radoznalih pogleda.

Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

PRATITE NAS

FACEBOOK

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x