Background adbanner
calendar

Petak 27. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ANĐELO I ANITA ZVANIČNO RASKINULI?! Stanojlovićeva obrisala sve zajedničke fotografije! Iznela sve javno, pa besno poručila samo jedno! (FOTO) OVO PRIZNANJE NIJE SAMO SIMBOLIČNO: Predsednik Srbije odlikovao stalnog predstavnika UAE pri UN (FOTO) POZNATI JUTJUBER EKSKLUZIVNO U “CHIT CHAT-U SA NEMANJOM” Njegova priča nikoga neće ostaviti ravnodušnim VRELA AKCIJA ANELI I MATEJE! Mislili da kamere ne snimaju, zatresli krevet, nisu mogli da se obuzdaju, SKANDAL JEDAN OD NAJBOLJIH SVETSKIH OČNIH HIRURGA NIKICA GABRIĆ PROGOVORIO O SVOJIM POČECIMA: “San mog oca bio je da obrađujem vinograd i gajim mandarine” (VIDEO) ANJA BLA SE TOTALNO POSVETILA POSLU! Pomogla je mnogima da dostignu svoj maksimum, ovo su svi detalji! CITY HYPE: Maja Berović o ulozi na filmskom platnu, Andreana Čekić prisetila se starih ljubavi! Da li Anja Bla misli da će je sada PRILAZITI MOMCI KOJI IMAJU NOVAC?! U Carcastu sa Va Vanom INFLUENSERKA progovorila o svemu! (VIDEO) PREMINULA GLUMAČKA LEGENDA “HARI POTER” FILMOVA! Megi Smit nas napustila u 89. godini! TERZA SAZNAO DA GA JE TRUDNA MILICA VELIČKOVIĆ OSTAVILA! Evo kako je reagovao! Skandal u najavi! PRVO I JEDINO GOSTOVANJE EKSKLUZIVNO NA HYPE TV! Anja Bla o UDAJI: “Kada se ZALJUBIM izgubim SVAKI KRITERIJUM (VIDEO) RAZVODE SE PRINC VILIJAM I KEJT MIDLTON!? SKANDAL SVETSKIH RAZMERA! Ovo se navodi kao razlog kraha braka! ŠOK IZDANJE ADRIANE LIME! Manekenka drastično smršala, pa sve iznenadila svojom pojavom Posle GOSTOVANJA Anje Bla – Saša Mirković POZVAO BAKU PRASETA da bude GOST KOD VA VANE! Imao je za jutjubera JEDAN USLOV! POČINJE NEVREME! RHMZ se hitno oglasio, evo kada stiže kiša u Srbiju ŠOK SVEDOČENJE BIVŠE DEVOJKE UROŠA BLAŽIČA! “Tada je bio nasilan i morala sam da pristanem”

ŠOKANTNO OTKRIĆE! PROGOVORILA JOŠ JEDNA ŽRTVA MOAMERA KASUMOVIĆA! Otkriveni jezivi detalji bludničenja

Objavio: RHT
23/09/2024 11:59 AM

PROGOVORILA JOŠ JEDNA ŽRTVA MOAMERA KASUMOVIĆA!

Bosanskohercegovački glumac Moamer Kasumović osuđen je 2021. na godinu dana zatvora zbog krivičnog dela bludničenje nad maloletnikom, što se saznalo tek nedavno.

Foto: Z. Milutinovic/ATAImages.

Prema pisanju Radio Sarajeva, ispostavilo se da je glumac imao više žrtava. Ovaj medij ističe i da je glumac osuđen po prijavi mladića iz ove ispovesti te da im je to potvrđeno iz Tužilaštva Kantona Sarajevo. Protiv glumca je podneta jedna prijava, sada se oglasila druga navodna žrtva.

U periodu nakon prve objave, mnogi su mislili da je reč o istoj osobi, međutim ispostavilo se da je reč o potpuno drugoj žrtvi. Mladić zbog kojeg se sudilo Moameru Kasumoviću ispričao je detalje o gnusnim delima poznatog glumca.

– Imao sam i imam veliku podršku roditelja, koji su mi dali i odobrenje da se obratim vama, iako sam sad punoletan, i ispričam što se dogodilo. Bili su uz mene sve vreme, pa tako i sad – kaže danas 21-godišnji mladić u razgovoru za Raport.ba.

Priča ovog mladića počinje 2019. kada je imao samo 15 godina. Kaže da je taj dan njegov otac krenuo u jedan sarajevski lokal i da je poveo njega. U tom lokalu sedelo je šire društvo, uglavnom prijatelji njegovog oca, a među okupljenima se našao i Kasumović.

 Ja sam odrastao na seriji ‘Lud, zbunjen, normalan’ i njega sam odmah prepoznao, i bilo mi je drago da ga vidim uživo – navodi.

Sedeli smo i on mi se obratio. Pričao mi je o tome kako se snimaju serije, o kamerama kako se postavljaju za određene scene, a ja sam hteo da upišem Akademiju scenskih umetnosti, pa mi je sve to bilo zanimljivo – ispričao je.

PROGOVORILA JOŠ JEDNA ŽRTVA MOAMERA KASUMOVIĆA!

U jednom trenutku tiho mu je šapnuo na uvo: “Koliko puta dnevno ma*turbiraš?”

Foto: Z. Milutinovic/ATAImages.

– To me pitanje iznenadilo, ali mislio sam da je to neka muška priča. U tom trenutku nisam ništa pomislio – kaže mladić i dodaje da mu je glumac zatim predložio da se izdvoje iz društva “kako bi pričali o serijama, snimanju…”.

Poziv je prihvatio ne misleći da bi mogao biti ugrožen ni na koji način.

 U jednom momentu govorio mi je “lep si”, davao komplimente, pitao jesam li gej…” – priča mladić za Raport, pa dodaje:

– Bio sam zbunjen, skroz sam zablokirao, nisam reagovao u tom momentu – rekao je.

Ubrzo je zatim došao i otac s prijateljem da idu kući. U auto je seo i Kasumović, koji je tada živeo u naselju koje se nalazi na relaciji kojom su svakako prolazili. Automobil je vozio otac dečaka dok je očev prijatelj sedeo na mestu suvozača. Na zadnjem sedištu bili su Kasumović i tada 15-godišnjak. U jednom trenutku Kasumović je, tvrdi mladić, uzeo njegovu ruku i stavio ju je na svoj p*nis, dok je svoju ruku stavio na dečakov polni organ. Pritom mu je prstom preko usana stavio do znanja da ćuti.

– Ja sam se zaledio. On se skroz izmakao iza sedišta mog oca kako ga ne bi video i rukom pokazao da ćutim. Ćutao sam u šoku – ispričao je muškarac.

Sledeće jutro Kasumović mu se javio i na Instagramu.

– Nakon svega mi se javio, što me dodatno šokiralo. Poslao mi je poruku u kojoj je pitao jesam li lepo spavao – tvrdi žrtva.

Nakon toga je otišao psihoterapeutkinji, koja mu je savetovala da sve ispriča svojim roditeljima, piše raport.ba.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/raport.ba/J.V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner