Background adbanner
calendar

Utorak 16. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
DAČIĆ: HELIKOPTERI SA VATROGASCIMA KREĆU UJUTRU! Srbija šalje pomoć Republici Severnoj Makedoniji u gašenju požara ŠTA AKO NA LETOVANJU OSTANETE BEZ PASOŠA? Ovo je detaljna procedura ako vam neko ukrade dokumenta NEDELJNI HOROSKOP! OPREZ! Vodite računa, zvezde vas upozoravaju UNA ČOLIĆ SE SKINULA U TOPLES, PA POZADINU STAVILA U PRVI PLAN! Ćerka Zdravka Čolića šokirala objavom! (FOTO) OPA! PUKLA TIKVA! MC STOJAN DOBIO PEDALU!? Zorana šeta fudbalera!? Pevačicu sportista odveo na more TRAGIČNA SUDBINA! “MOJA MAJKA JE IZVRŠILA SUICID!” Pevačica Dragica Zlatić jecala u suzama tokom emisije: “OTAC JE TUKAO MAMU, GLEDALI SMO TO!” LUKA I SOFIJA ISKEŠIRALI 2.500.000 EVRA ZA STAN! Prve komšije im Đokovići, luks nekretnina se nalazi u Crnoj Gori na ovoj lokaciji! TANGICE SE UVUKLE, SVE PUCA! ZAPALILA MASU! Vrela, a tek od pogleda na grudi se diže pritisak! (FOTO) PRVO OGLAŠAVANJE MIONE:”Bila sam kod roditelja uzela sam svoje stvari” “ANITA NE VOLI ŽENE!” Ekskluzivno u D-Castu-u Milica Veselinović: “Mensur mi nije davao da nosim pocepane farmerke!” ZA SAMO JEDNU PESMU DOBILA POLA MILIONA EVRA! Pevačicu kitili zlatom, prizor od kog se zavrti u glavi NAJSKUPLJA KUĆA NA ESTRADI, ZASTAJE DAH OD POGLEDA! VILA NA DEDINJU, STILSKI NAMAŠTAJ, SKUPOCENE SLIKE! Uložila pola milona! Baškari se u luksuzu! (FOTO) “BAJI PUKAO ALBUM, PA HOĆE REKLAMU PREKO MENE!” Desingerica brutalno uzvratio Slobi Radanoviću “On i ja u duetu, to je samo SAN! I to KOŠMAR!” JEDINI MUZIČKI MENADŽER KOJI IMA MUZIČKO OBRAZOVANJE! Detalji iz života Saše Mirkovića koje niste znali a OVE REČI su njegova VODILJA KROZ ŽIVOT MILICA VESELINOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU O BIVŠOJ CIMERKI I AFERI:”Aleksandri je počeo da se sviđa Bilal, očima sam mu pokazala da skloni bubicu” ŠOK PRIZNANJE PEVAČICE:”Ja sam iz patika stala na štikle, nisam znala da hodam”

DVOJE UČESNIKA HITNO NAPUSTILO RIJALITI: Produkcija saopštila odluku

Objavio: RHT
02/06/2024 5:34 PM

Dvoje učesnika napustilo rijaliti

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

Dvoje učesnika napustilo rijaliti

Jovana Tomić Matora i Lepi Mića među prvima su danas napustili rijaliti, kako bi iskoristili svoje građansko pravo i glasali.

Jovana Tomić Matora nasmejana je stigla i, po svemu sudeći, bez okolišanja donela odluku kome će dati svoj glas.

Suočavanje Matore sa Anitinom majkom

Angelina Stanojlović ušla je nakratko u rijaliti i porazgovarala sa Jovanom Tomić Matorom, koja je bila u braku sa njenom ćerkom.

Čim je ugledala majku Anite Stanojlović, Tomićeva je krenula žestoko u sukob.

– Gde ti je metla? – upitala je Matora. Veštice dolaze sa metlom, pa da je nisi zaboravila. Šta je bilo, šta ti treba? Što si došla? Što me go*naš napolju? – upitala je Matora.

– Ja tebi, odakle tebi to? Šta je bilo pre početka, da se ne pecamo na pitanja? Kako znaš da je to istina? – glasilo je Angelinino pitanje.

– Anita je meni to rekla sa suđenja, sa svega, ja sam imala bolji odnos sa tobom nego sa Anitom – istakla je Matora.

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

-Sve je počelo sa tvoje strane, 5. novembra kada je Aniti bio rođendan, ja sam njoj poslala čestitku, i tebe pozdravila, ali čestitka nije stigla. U Alekseja (Anitin sin) ti se kunem da nisam znala za Mateu – rekla je Angelina.

-Znaš koliko mi je teško što me g*vna ona toliko, a ti si bila tu i znaš sve – plakala je Tomićeva.

-Ti nikada nisi htela da me saslušaš – dodala je Angelina.

– To je istina, ti si meni rekla sve šta i kako, a ja sam rekla šta se sve desilo, ja sam tebi sve pričala, ti si jedina bila za naš odnos. Znaš da sam ti ja dala novac za Alekseja – dodala je Matora.

Izbori

Podsećanja radi, u Beogradu se bira 110 odbornika Skupštine grada kao i odbornici u 17 gradskih opština.

U glavnom gradu upisano je 1.602.150 birača koji će moći da glasaju na 1.265 biračkih mesta.

Gradska izborna komisija Beograda proglasila je 14 izbornih lista koje će se naći na glasačkom listiću za Skupštinu grada.

Broj jedan na glasačkom listiću je lista “Aleksandar Vučić – Beograd sutra”, na kojoj su oko SNS okupljene i koalicione stranke SPS, Zavetnici, SRS, SDPS, JS, PUPS, PS.

Hypetv.rs/E.B./Pink

BONUS VIDEO:

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner