Background adbanner
Background adbanner

Breskvica objavila fotografiju na kojoj je u strasnom zagrljaju novog dečka!

Objavio: RHT
18/08/2021 9:00 AM

Mlada muzička zvezda Anđela Ignjatović Breskvica mesecima je u žiži interesovanja zbog svog ljubavnog života, posebno otkako je raskinula vezu sa reperom Mihajlom Veruovićem Vojažom. Ipak, nova fotografija “zapalila” je društvene mreže, a jasno je i zbog čega.

Anđela Ignjatović Breskvica-Foto:Printscreen Instagram

Breskvica je sada, prvi put nakon raskida sa reperom Vojažem, objavila fotografiju na kojoj je sa drugim muškarcem.

Naime, Anđela je skočila u zagrljaj nepoznatog muškarca, a uz fotografiju je dodala srca, te je iz priloženog jasno da je u pitanju nova romansa.

Anđelini fanovi su podeljenog mišljenja. Dok se neki raduju što je pronašla novu ljubav, drugi žale što od pomirenja sa Vojažom, barem u ovom trenutku, nema ništa.

Podsetimo, pre nekoliko nedelja, društvene mreže su eksplodirale kada se pojavio snimak na kom Breskvica razmenjuje nežnosti sa nepoznatim dečkom ispred kioska brze hrane, a mnogi tvrde da je na ovoj slici i na pomenutom snimku isti momak.

Izvor: Telegraf/Hypetv.rs

Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

PRATITE NAS

FACEBOOK

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x